keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Vanhan Torin kana&salviavoipasta


Ennen Fredantorilla oli ravintola Tori, jossa oli alkoholitarjoilua. Ja hemmetin hyvä kana&salviavoipasta.

Ravintolaa ja siellä tarjoiltua pastaa ei enää ole. Mutta onneksi samaa pastaa voi tehdä kotona.



Munkkisaaren kana&salviavoipasta

3-4 kanan rintafilettä suikaloituna, 1 pnt salviaa nypittynä, ainakin 4 rkl voita, oliiviöljyä, suolaa&pippuria, keitettyä pastaa, parmesania.

Sekoita salvia ja vähän suolaa&pippuria pehmeään voihin ja anna maustua. Paista kanat öljyn ja tämän voin seoksessa, lisää keitetty pasta pannulle ja sekoittele kunnolla. Lisää parmesania ja sekoittele.

Syö.

Helppoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti