torstai 22. lokakuuta 2015

IPAa ja ruokaa


Syksyn olut ja ruokakuvaukset pidettiin taas Samin Studiolla. Duunissa toivottiin hodaria. Ja minähän tein. Muuten teemana oli juurekset. Joten sitä juuresta siinä hodarissakin oli.

Juomia IPAa. Ja IPAa. Ja vähän muutakin.

IPA-oluthan on jenkkiversiossaan kiva, maltainen runko ja sitrusmainen humalointi sopii juuri jenkkityyliseen, rasvaiseen ruokaan. Suunnittelin nyhtöpossuhodarin, koska mehukas, suolainen liha ja IPAn karamellimaltainen mallasophja on vaan niin hyvä yhdessä. Samalla majoneesin rasvaisuutta leikkaa sitrusmainen humala. Sämpylä mietona sitoo maut yhteen ja suutuntumaksi lisäsin vähän juureschipsejä, joiden makea maku sopii kokonaisuuten. Oi.




Sain taas aikaan kiitettävän sotkun Samille.




Siinä kuulkaas hodaria. Olut-nyhtöpossu, majoneesi ja paahdetut juureslastut . Ei ollut huono, vaikka itse sanonkin. Ja sitten Brooklynin uutta IPAa kylkeen.




Päivän agenda: Oluet. Ja kasa kuvauskamaa. Ja ihana valo.




Tässä asetellaan ja mietitään kuvakulmaa.




Ja siinä; "wings"kukkakaalit ja sinihomejuustodippi. Ja Brooklyn mieto, sitrusmainen saison.

Tuliset kukkakaalit käyvät tämän miedon saisonin hedelmäisyyteen, kun taas sinihomejuustodipin tuhtiutta leikkaa sitrusmainen humala. Nam.



Lopuksi syötiin ja siivottiin.

Katso kaikki reseptit ja juomat duunin sivuilta (klik).

Ps. Jos olut&ruoka-kiinnostaa, liity meitsin vetämään Facebook-ryhmään nimeltään Olutjaruoka (klik-klik)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti